Slavek pisze:Nie masz więc pojęcia. Norma.
Eot.
Oj dziecko, dziecko...
Faktycznie czas skończyć temat, bo mi Cię żal

Aconitum pisze:krupers pisze:Slavek pisze:Kłania się Słownik jezyka polskiego. W języku polskim piszemy wielką / dużą / małą literą. Formy: z dużej / z małej / z wielkiej to rusycyzmy, które są błędnymi formami w języku polskim.
Kłania się zrozumienie błędów jakie są popełniane także w miejscu, które używasz za źródło pewne. Ale widzę, że umiesz używać pojęcia "rusycyzm"... ładnie z Twojej strony.
Jednak bierzmy pod uwagę, iż forma ta jest tak samo poprawna jak nacechowana ekspresją "wielka litera", a tutaj omawianym "z ..." była interpretacja logiczna o której wspomniałem.
Innymi słowy - nikt nie ma racji i każdy jest głupi. Lepiej?
Tomeq pisze:Było raz przy której aktualizacji aplikacji na fona że było podane numer telefonu samochodu. Ja go zapisałem i mam numer zaczyna się na +48 plus 10 cyfr więc na pewno jest karta sim, ale czy fizyczna czy z montowanym chipem na stałe to nie wiem. Wydaje mi się z 2016 nie było jeszcze e-sim, więc pewnie fizyczna karta sim.
Tam jest karta SIM. Miał ją w Polsce dla danych pakietowych obsługiwać PLUS, ale Solorz zachłanny na hajs zepsuł wszystko ...

---------------
*Bosch... a kiedyś to byli normalni ludzie na Forum, tętniło życiem, spotykaliśmy się co tydzień, a dziś? Mądrale, roszczeniowcy, dzieciarnia i wybryki natury wraz z częścią nie potrafiącą nic zrobić samodzielnie :facepalm: *