Navi 900 Intellink

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o Car Audio, Elektronice wszelkiej maści i CB w Astrze 5
Davis2309
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 16 wrz 2022, 09:02
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.6 CDTI S/S 136 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Trzebinia
Województwo: Małopolskie

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: Davis2309 » 16 wrz 2022, 09:36

Ja mam pytanko jak chce ustawić prowadź do to niestety ale nie pokazuje wgl ulic danego miasta. Pytanie moje czy trzeba zrobić jakąś aktualizacje czy co może być przyczyną że nie da się ustawić trasy.
"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni 8-) "

Awatar użytkownika
komisarzryba
VIP
Posty: 5530
Rejestracja: 22 cze 2016, 11:34
Posiadane auto: Insignia Grand Sport
Silnik: 2.0 Turbo S/S 200 KM
Rocznik auta: 404
Miasto: Sieradz
Województwo: łódzkie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 310 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: komisarzryba » 16 wrz 2022, 11:51

da sie wprowadzic konkretny adres. nie wiem jak to robisz, ze tego nie widzisz.
béton brut

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4044
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 140 times
Been thanked: 95 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: PaGo » 16 wrz 2022, 12:08

Filmik?
Nie ręczę za siebie.

Davis2309
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 16 wrz 2022, 09:02
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.6 CDTI S/S 136 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Trzebinia
Województwo: Małopolskie

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: Davis2309 » 18 wrz 2022, 15:41

Niestety nie mogę dodać filmiku
"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni 8-) "

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4044
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 140 times
Been thanked: 95 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: PaGo » 18 wrz 2022, 18:44

YT, Google?
Nie ręczę za siebie.

Davis2309
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 16 wrz 2022, 09:02
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.6 CDTI S/S 136 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Trzebinia
Województwo: Małopolskie

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: Davis2309 » 20 wrz 2022, 10:42

"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni 8-) "

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4044
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 140 times
Been thanked: 95 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: PaGo » 20 wrz 2022, 11:51

Jak dojedziesz do Trzebini to spytasz taryfiarza.
Próbowałeś resetu radia?
W r4 jest taka opcja,może tu też?
Głosowo nie da się podać adresu?
Ew.AA i większy wybór nawigacji.
Nie ręczę za siebie.

Awatar użytkownika
komisarzryba
VIP
Posty: 5530
Rejestracja: 22 cze 2016, 11:34
Posiadane auto: Insignia Grand Sport
Silnik: 2.0 Turbo S/S 200 KM
Rocznik auta: 404
Miasto: Sieradz
Województwo: łódzkie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 310 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: komisarzryba » 20 wrz 2022, 13:46

wyglada na jakis blad w systemie.
béton brut

Davis2309
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 16 wrz 2022, 09:02
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.6 CDTI S/S 136 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Trzebinia
Województwo: Małopolskie

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: Davis2309 » 20 wrz 2022, 14:03

No właśnie nie wybiera.
A jak dam miasto w okolicy to normalnie podaje adres.
A co do resetu to nie za bardzo wiem żeby coś takiego było.
"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni 8-) "

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4044
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 140 times
Been thanked: 95 times

Re: Navi 900 Intellink

Postautor: PaGo » 20 wrz 2022, 15:04

Poszukaj w ustawieniach radia.
Nie ręczę za siebie.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości