Android Auto

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o Car Audio, Elektronice wszelkiej maści i CB w Astrze 5
Bzq1974
Posty: 2
Rejestracja: 16 lis 2021, 15:24
Posiadane auto: Astra K
Silnik: 1.5 105km
Rocznik auta: 2020
Miasto: Lodz
Województwo: Lodzkie

Re: Android Auto

Postautor: Bzq1974 » 03 sty 2023, 20:21

a u mnie tak działa
Załączniki
tv.jpg
tv.jpg (552.87 KiB) Przejrzano 973 razy

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4234
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 146 times
Been thanked: 101 times

Re: Android Auto

Postautor: PaGo » 03 sty 2023, 23:30

Ale co tak działa?
Nie ręczę za siebie.

Bzq1974
Posty: 2
Rejestracja: 16 lis 2021, 15:24
Posiadane auto: Astra K
Silnik: 1.5 105km
Rocznik auta: 2020
Miasto: Lodz
Województwo: Lodzkie

Re: Android Auto

Postautor: Bzq1974 » 05 sty 2023, 17:53

android auto i fermata :D

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4234
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 146 times
Been thanked: 101 times

Re: Android Auto

Postautor: PaGo » 06 sty 2023, 02:37

Fermata jakoś mi nie odpaliła.
Ale klonowanie przez s2a jak najbardziej.
Nie ręczę za siebie.

Awatar użytkownika
aster1965
Nowicjusz
Posty: 10
Rejestracja: 23 paź 2022, 17:21
Posiadane auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik auta: 2003
Miasto: Gdańsk
Województwo: Pomorskie

Re: Android Auto

Postautor: aster1965 » 18 sty 2023, 16:08

Witam, mam dziwne zachowanie co do s2a.
Zainstalowane kilka miesięcy temu, od 2-3 tygodni google protect zaleca odinstalowanie s2a, pewnie ze względów bezpieczeństwa.
S2a wyłapałem gdzieś w necie i nie mam pewności, czy aby nie jest zainfekowane.
Mógłby ktoś podać link do bezpiecznego/ niezainfekowanego s2a ?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Phanteks Enthoo Evolv , Asus Maximus XI CODE , i7 87ooK, NVidia ASUS GeForce RTX3060, Corsair DDR4 Vengeance 32GB 4000 MHz, ROG Xonar Essence STX II, Edifier S760D ,SSD M.2 EVO 500GB x2, HDD Seagate 8TB x 2, Acer XV282KKV 4K, Be Quiet 1000W, W10 Home

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4234
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 146 times
Been thanked: 101 times

Re: Android Auto

Postautor: PaGo » 19 sty 2023, 15:06

U mnie AVG też zaraportowało szkodliwość s2a.
Odinstalowałem,bo w sumie nie używałem .
Poszukaj instalki po autorze .
Nie ręczę za siebie.

Awatar użytkownika
aster1965
Nowicjusz
Posty: 10
Rejestracja: 23 paź 2022, 17:21
Posiadane auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik auta: 2003
Miasto: Gdańsk
Województwo: Pomorskie

Re: Android Auto

Postautor: aster1965 » 23 sty 2023, 19:20

Poszperałem w necie i znalazłem filmik instruktażowy jak to zainstalować.
No i udało się, ale znowu google protect się pluje :/
Wyłączyłem skanowanie protecta i mam spokój :)
Phanteks Enthoo Evolv , Asus Maximus XI CODE , i7 87ooK, NVidia ASUS GeForce RTX3060, Corsair DDR4 Vengeance 32GB 4000 MHz, ROG Xonar Essence STX II, Edifier S760D ,SSD M.2 EVO 500GB x2, HDD Seagate 8TB x 2, Acer XV282KKV 4K, Be Quiet 1000W, W10 Home

Awatar użytkownika
PaGo
VIP
Posty: 4234
Rejestracja: 10 cze 2019, 14:28
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 xft
Rocznik auta: 2017
Miasto: ŁD
Województwo: łódzkie
Has thanked: 146 times
Been thanked: 101 times

Re: Android Auto

Postautor: PaGo » 24 sty 2023, 04:31

Ten link to chyba byłoby dobrze zamieścić ?
Nie ręczę za siebie.

Awatar użytkownika
aster1965
Nowicjusz
Posty: 10
Rejestracja: 23 paź 2022, 17:21
Posiadane auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik auta: 2003
Miasto: Gdańsk
Województwo: Pomorskie

Re: Android Auto

Postautor: aster1965 » 24 sty 2023, 09:00

Proszę bardzo :)
https://www.youtube.com/watch?v=Hd4UhfNwZH0

W/g tej instrukcji mam ikonę S2A w AA, jednak google protect znowu się pluje co do aplikacji S2A.
Nawet wyłączenie skanowania przez google protect nie zatrzymuje komunikatu o zagrożeniu z aplikacji.
Nie wiem czy da się to całkowicie zablokować, nie wiem też, czy inna wersja S2A nie będzie wywalała tego ostrzeżenia :/
Phanteks Enthoo Evolv , Asus Maximus XI CODE , i7 87ooK, NVidia ASUS GeForce RTX3060, Corsair DDR4 Vengeance 32GB 4000 MHz, ROG Xonar Essence STX II, Edifier S760D ,SSD M.2 EVO 500GB x2, HDD Seagate 8TB x 2, Acer XV282KKV 4K, Be Quiet 1000W, W10 Home

Martin
Weteran
Posty: 787
Rejestracja: 06 lut 2019, 09:31
Posiadane auto: Opel Astra V HB (RM2019)
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2018
Miasto: Piękne :)
Województwo: Podlaskie
Has thanked: 66 times
Been thanked: 22 times

Re: Android Auto

Postautor: Martin » 31 sty 2023, 18:06

Czy w mapach google i Yanosik na AA macie ikonki pokazujące ograniczenia prędkości/aktualnej prędkości ?

Astroid
Weteran
Posty: 719
Rejestracja: 29 lis 2018, 23:14
Posiadane auto: Astra+ HB
Silnik: D14XFT MT6 150
Rocznik auta: 2018
Miasto: Śląsk
Województwo: Śląskie
Been thanked: 40 times

Re: Android Auto

Postautor: Astroid » 31 sty 2023, 18:29

W google na tel. jest, a w aucie brak.

rafalwr
Wyjadacz
Posty: 194
Rejestracja: 20 mar 2020, 12:01
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: 1.4 Turbo S/S 150 KM (D14XFT)
Rocznik auta: 2019
Miasto: Bydgoszcz
Województwo: kujawsko-pomorskie
Has thanked: 17 times
Been thanked: 17 times

Re: Android Auto

Postautor: rafalwr » 31 sty 2023, 18:40

Yanosik wyświetla ale przez CarPlay

Martin
Weteran
Posty: 787
Rejestracja: 06 lut 2019, 09:31
Posiadane auto: Opel Astra V HB (RM2019)
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2018
Miasto: Piękne :)
Województwo: Podlaskie
Has thanked: 66 times
Been thanked: 22 times

Re: Android Auto

Postautor: Martin » 31 sty 2023, 20:01

a orientuje sie ktos czy Yanosik zamierza wprowadzić te wyświetlanie prędkości na AA w androidzie ?

spz86
Nowicjusz
Posty: 14
Rejestracja: 06 mar 2022, 20:33
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik auta: 2017
Miasto: Katowice
Województwo: śląskie
Has thanked: 1 time

Re: Android Auto

Postautor: spz86 » 31 sty 2023, 21:03

Pojawila sie nowa aktualizacja AA. Jest funkcja obrazu w obrazie, czyli ekran dzieli sie na 2 i wyświetlają 2aplikacje np. google maps+spotify albo google maps+telefon. Niestety nie dziala to w kombinacji google maps + yanosik. Dalej lipa

Awatar użytkownika
Shivver
Klubowicz
Posty: 461
Rejestracja: 16 paź 2016, 19:33
Posiadane auto: Astra K HB Dynamic
Silnik: 1.4 150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Walencja
Województwo: Hiszpania
Has thanked: 16 times
Been thanked: 19 times

Re: Android Auto

Postautor: Shivver » 31 sty 2023, 22:56

spz86 pisze:Pojawila sie nowa aktualizacja AA. Jest funkcja obrazu w obrazie, czyli ekran dzieli sie na 2 i wyświetlają 2aplikacje np. google maps+spotify albo google maps+telefon. Niestety nie dziala to w kombinacji google maps + yanosik. Dalej lipa


tak ale to losowo u każdego się pojawia, u mnie dalej nie ma.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość