Uchwyt na smartfona

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o tym co znajduje się wewnątrz Astry 5
Awatar użytkownika
Shivver
Klubowicz
Posty: 416
Rejestracja: 16 paź 2016, 19:33
Posiadane auto: Astra K HB Dynamic
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Mediolan
Województwo: Włochy
Has thanked: 14 times
Been thanked: 18 times

Re: RE: Re: Uchwyt na smartfona

Postautor: Shivver » 12 lip 2018, 10:41

odl pisze:
Segor pisze: Jedyne co to trzeba do tylnej ścianki telefonu przykleić blaszkę (wykończenie: szczotkowany metal lub skóra) - według mnie jest na tyle estetyczna, że nie przeszkadza w ogóle.

nie trzeba przyklejać do telefonu - można kupić case z miejscem na taka blaszkę (np. spigen slim) i wtedy przyklejamy od środka do case'a, a telefon zostaje nieruszony ;)

też mam uchwyt magnetyczny na kratce, ale po lewej stronie kierownicy (nie zasłania ekranu/pokrętła) a jak się go odpowiednio wciśnie, to tę kratkę daje się tak przyblokować, by nie była skierowana w dół.
Nawet specjalnego casa nie trzeba a zwykły. Magnes jest barszo cienki i nie przeszkadza na silikonowym casie.Obrazek

Sent from Xiaomi MI 5

Awatar użytkownika
vzduch
Nowicjusz
Posty: 46
Rejestracja: 02 mar 2018, 18:05
Posiadane auto: Opel Astra K
Silnik: 1.4 Turbo 150 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Bielsko-Biała
Województwo: śląskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Uchwyt na smartfona

Postautor: vzduch » 12 lip 2018, 10:42

Segor pisze:Jejku, a po co komplet?? Daj spokój :) Chociaż kable Baseusa też pewnie są świetnie wykończone, więc nie powinieneś żałować :)
Jak to po co? Komplet ładniej wygląda :D

Fajne to pozycje wstawiacie, ale nie będę miał czasu czekać na paczkje, bo końcem lipca ruszam w trasę. Jestem więc ograniczony do produktów dostępnych na rynku krajowym :c

Awatar użytkownika
Segor
VIP
Posty: 5782
Rejestracja: 22 cze 2016, 23:12
Posiadane auto: Astra 5 ST Elite
Silnik: 1.4 Turbo 150 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Has thanked: 416 times
Been thanked: 352 times

Re: Uchwyt na smartfona

Postautor: Segor » 12 lip 2018, 10:42

Ja teraz mam 1m i jest to idealna długość dla mnie. Kabel jest na styk, więc faktycznie nie da się go schować, ale idzie ładnie wzdłuż konsoli środkowej i mi to nie przeszkadza.
Obrazek


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości