R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o Car Audio, Elektronice wszelkiej maści i CB w Astrze 5
sikor123
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2016, 09:18
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: sikor123 » 16 wrz 2016, 11:21

Czy da się jakoś ustawić nazwę stacji, w taki sposób, aby nie zmieniały się przy każdym wyłączeniu auta?
Z tego co widze, nazwy tych stacji są ustawiane bazując na danych z RDSu - jest to o tyle denerwujące, że często zamiast nazwy stacji mam niz nie mówiące słowa:
  • POLSKIE
  • Radio
  • Tel
-------------------------------
Sikor
Opel Astra V 1.4 150KM

Awatar użytkownika
kzyhu1983
Wyjadacz
Posty: 341
Rejestracja: 17 lip 2016, 08:50
Posiadane auto: Opel Astra K
Silnik: 1.4 Turbo 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Olsztyn
Województwo: Warmińsko- Mazurskie
Been thanked: 6 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: kzyhu1983 » 16 wrz 2016, 19:03

Loteria...raz uruchamia same częstotliwości, następnym razem tak jak napisałeś informacje z RDS w stylu tel radio itp...a nagle uruchamiają się tak jak ustawiłeś kiedyś wszystkie w najlepszym porządku. Może jakaś aktualizacja to naprawi ale co i jak- nie mam bladego pojęcia.

mat
Wyjadacz
Posty: 105
Rejestracja: 01 wrz 2016, 00:32
Posiadane auto: Opel Astra V HB
Silnik: B14XFL MT6 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: EZG/ZCH
Województwo: Łódzkie
Been thanked: 3 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: mat » 16 wrz 2016, 19:39

Pytałem o tego zonka podczas ostatniej wizyty przy wymanie oleju - elektryk stwierdził, że w chwilil obecnej nie posiadają nowszego softu i że prawdopodobnie ma wyjść aktualizacja eliminująca ten błąd na początku przyszłego roku.. Nie bardzo chce mi się wierzyć w tę historię :(
W każdym razie jest do dość wkurzająca przypadłość.

Awatar użytkownika
kzyhu1983
Wyjadacz
Posty: 341
Rejestracja: 17 lip 2016, 08:50
Posiadane auto: Opel Astra K
Silnik: 1.4 Turbo 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Olsztyn
Województwo: Warmińsko- Mazurskie
Been thanked: 6 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: kzyhu1983 » 16 wrz 2016, 20:04

Fajnie jak by coś wylazło...i to za darmo :o :P

Ale znając historię Navi 900... :evil:

noso
Klubowicz
Posty: 362
Rejestracja: 28 sie 2016, 10:15
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1,4 Turbo 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gdynia
Województwo: Pomorskie
Been thanked: 18 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: noso » 16 wrz 2016, 20:14

To jest chore ale musisz znalezc moment kiedy na rds jest nazwa stacji zamiast innych dupereli i wtedy prxytrxymujesz na danym kanale przycisk by zapamietalo i dziala...podobnie mialem w Superbie:)

niedzielnykierowca
Wyjadacz
Posty: 112
Rejestracja: 25 sie 2016, 09:14
Posiadane auto: zamowiona astra ST
Silnik: 150km A6
Rocznik auta: 2016
Miasto: warszawa
Województwo: mazowieckie
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: niedzielnykierowca » 16 wrz 2016, 21:56

L...
Ostatnio zmieniony 22 lis 2016, 23:29 przez niedzielnykierowca, łącznie zmieniany 1 raz.

sikor123
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2016, 09:18
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: sikor123 » 19 wrz 2016, 14:38

To jest chore ale musisz znalezc moment kiedy na rds jest nazwa stacji zamiast innych dupereli i wtedy prxytrxymujesz na danym kanale przycisk by zapamietalo i dziala...podobnie mialem w Superbie:)

Tak, to juz sam też stosowałem. Natomiast po wyłączeniu auta te stacje i tak się znowu losowo nazywają.

No nic, trzeba czekać na aktualizację.
-------------------------------
Sikor
Opel Astra V 1.4 150KM

Awatar użytkownika
kzyhu1983
Wyjadacz
Posty: 341
Rejestracja: 17 lip 2016, 08:50
Posiadane auto: Opel Astra K
Silnik: 1.4 Turbo 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Olsztyn
Województwo: Warmińsko- Mazurskie
Been thanked: 6 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: kzyhu1983 » 19 wrz 2016, 16:57

Obowiązkowo...zastanawia mnie fakt czy dla nas będzie płatna czy nie.

Powinni wrzucać paczkę aktualizacji na stronę. Każdy by wpiąl sobie pena i samemu zaktualizował.

sikor123
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2016, 09:18
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: sikor123 » 20 wrz 2016, 15:36

Obowiązkowo...zastanawia mnie fakt czy dla nas będzie płatna czy nie.

Powinni wrzucać paczkę aktualizacji na stronę. Każdy by wpiąl sobie pena i samemu zaktualizował.


Tak byłoby idealnie.
-------------------------------
Sikor
Opel Astra V 1.4 150KM

maniac
Nowicjusz
Posty: 32
Rejestracja: 01 sty 2017, 22:18
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Kraków
Województwo: małopolskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: maniac » 09 sty 2017, 10:48

Temat stary, ale mam podobnie na moim R4.0.
Niby zapamiętuję stację na presecie, ale po ponownym uruchomieniu wszystko znika, zostają tylko domyślne ustawienia.

Z tym updatem i USB to wszystko fajnie, do czasu aż nie będziesz miał jakiegoś błędu w czasie updatu i nie okaże się że po restarcie Unit (R4.0) zostanie w stanie w którym ani nie można wejść w tryb aplikacji ani kontynuować updatu.
Wtedy tylko wizyta w ASO a i to może nie pomóc bo oni nie mają takiego sprzętu jak deweloperzy, ani nie są do tego przeszkoleni.
Jak się coś spieprzy na miejscu u nich to przynajmniej wiadomo że nie nasza wina i nawet jeżeli będą musieli wymienić całe radio to my nie zapłacimy.

Poza tym raczej mało prawdopodobne że oficjalnie wypuszczą software do updatu bezpośrednio przez użytkowników, ile rzeczy jest wtedy nieprzewidywalnych:
* rodzaj USB Sticka (producent, firmware USB Sticka, wspierane wersje protokołu USB przez Stick)
* system plików na USB Sticku (NTFS, exFAT, FAT32, nie wspominając o systemach plików które obsługuje linux...)
* prędkość transferu jaką zapewnia USB Stick
* ilość partycji na USB Sticku, fizycznych, logicznych itd itp.
* lokalizacja paczki z softwarem na partycji
* stabilność zasilania
* ciągłość updatu (że nikt nie przerwie w trakcie)
itd. itp.

A każdy failure w czasie updatu to od razu byłoby że jest ich wina i naprawiać moje radio złodzieje :-) ...
Lepiej czekać aż klient przyjedzie do serwisu..
Do updatów przez klienta lepiej używać rozwiązań w stylu OTA, przynajmniej kwestia nośnika wtedy odpada.

Dziś wizyta w ASO, poproszę żeby wrzucili najnowszy soft jaki mają na moje R4.0 i zobaczymy czy coś się poprawi.

bama
Nowicjusz
Posty: 12
Rejestracja: 07 lip 2016, 09:26
Posiadane auto: Astra V ST
Silnik: 1.4T 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Pruszków
Województwo: mazowieckie

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: bama » 11 sty 2017, 21:41

Mi ostatnio aktualizowali soft R4.0 i na razie "od pukać" pamięta nazwy stacji. Oczywiście programowane jak rds wyświetla nazwę stacji. Wcześniej to była loteria, czasami nazwa, czasami częstotliwości albo inne duperele. Nie zapeszając obecnie jest ok, więc może coś poprawili i w tym zakresie w sofcie bo aktualizowałem ze względu na sporadyczne przypadki buczenia i innych nieprzyjemnych dźwięków z radia o czym mowa w innym wątku na forum. Ze zmian zauważalnych w sofcie to teraz przy uaktywnieniu się czujników cofania to wyświetla się jeszcze dodatkowo symbol "stop" na wyświetlaczu czego wcześniej nie było.

userzz
Wyjadacz
Posty: 130
Rejestracja: 20 lis 2016, 10:45
Posiadane auto: Astra K
Silnik: 1.4 Turbo 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Lublin
Województwo: Lubelskie
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: userzz » 11 sty 2017, 22:17

bama pisze:Mi ostatnio aktualizowali soft R4.0 i na razie "od pukać" pamięta nazwy stacji. Oczywiście programowane jak rds wyświetla nazwę stacji. Wcześniej to była loteria, czasami nazwa, czasami częstotliwości albo inne duperele. Nie zapeszając obecnie jest ok, więc może coś poprawili i w tym zakresie w sofcie bo aktualizowałem ze względu na sporadyczne przypadki buczenia i innych nieprzyjemnych dźwięków z radia o czym mowa w innym wątku na forum. Ze zmian zauważalnych w sofcie to teraz przy uaktywnieniu się czujników cofania to wyświetla się jeszcze dodatkowo symbol "stop" na wyświetlaczu czego wcześniej nie było.


Troche poza tematem ale korzystasz z AA? Jak z dzialaniem po aktualizacji

Awatar użytkownika
luxasek
Wyjadacz
Posty: 268
Rejestracja: 29 wrz 2016, 12:30
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4T XFL 125 bez S/S
Rocznik auta: 2016
Miasto: Ruda Śląska
Województwo: Śląskie
Has thanked: 39 times
Been thanked: 10 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: luxasek » 11 sty 2017, 22:50

userzz pisze:
bama pisze:Mi ostatnio aktualizowali soft R4.0 i na razie "od pukać" pamięta nazwy stacji. Oczywiście programowane jak rds wyświetla nazwę stacji. Wcześniej to była loteria, czasami nazwa, czasami częstotliwości albo inne duperele. Nie zapeszając obecnie jest ok, więc może coś poprawili i w tym zakresie w sofcie bo aktualizowałem ze względu na sporadyczne przypadki buczenia i innych nieprzyjemnych dźwięków z radia o czym mowa w innym wątku na forum. Ze zmian zauważalnych w sofcie to teraz przy uaktywnieniu się czujników cofania to wyświetla się jeszcze dodatkowo symbol "stop" na wyświetlaczu czego wcześniej nie było.


Troche poza tematem ale korzystasz z AA? Jak z dzialaniem po aktualizacji


Wtracajac sie w wątek faktycznie ze zmian zauważyłem rowniez znaczek STOP oraz jest inna ikonka Android auto, jeżeli chodzi o działanie AA bez problemów u mnie smiga aż miło :-)
Jedynie jako minus nowego softu to brak w źrodlach wyboru opcji AUX akurat nie korzystam z tego gniazda ale programiści zapomnieli o tym że w wersji RM2016 te gniazdo było i ba pewno to zglosze przy najbliższej okazji jak będę wymieniał olej

Awatar użytkownika
Adp89
Klubowicz
Posty: 380
Rejestracja: 28 wrz 2016, 20:35
Posiadane auto: Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Łódź
Województwo: Łódzkie
Has thanked: 30 times
Been thanked: 16 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Adp89 » 12 sty 2017, 08:59

Po zmianie softu jest tylko jedna ikonka usb, wiec nie ma możliwości podłączenia dwóch pendrive ów do rozgaleznika.

Awatar użytkownika
Segor
VIP
Posty: 3134
Rejestracja: 22 cze 2016, 23:12
Posiadane auto: Astra 5 ST Elite
Silnik: 1.4 Turbo 150 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Has thanked: 265 times
Been thanked: 207 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Segor » 12 sty 2017, 09:00

bama pisze:Mi ostatnio aktualizowali soft R4.0 i na razie "od pukać" pamięta nazwy stacji. Oczywiście programowane jak rds wyświetla nazwę stacji.
Ja odbierałem auto w listopadzie i mi pamięta do tej pory nazwy stacji. Jednak znaczka STOP nie mam, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłem, na radiu wyświetla mi się samochód z zaznaczonymi na kolorowo strefami czujników parkowania.
Obrazek

bama
Nowicjusz
Posty: 12
Rejestracja: 07 lip 2016, 09:26
Posiadane auto: Astra V ST
Silnik: 1.4T 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Pruszków
Województwo: mazowieckie

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: bama » 12 sty 2017, 19:06

luxasek pisze:Wtracajac sie w wątek faktycznie ze zmian zauważyłem rowniez znaczek STOP oraz jest inna ikonka Android auto, jeżeli chodzi o działanie AA bez problemów u mnie smiga aż miło :-)
Jedynie jako minus nowego softu to brak w źrodlach wyboru opcji AUX akurat nie korzystam z tego gniazda ale programiści zapomnieli o tym że w wersji RM2016 te gniazdo było i ba pewno to zglosze przy najbliższej okazji jak będę wymieniał olej

Potwierdzam, AA działa. Co tego minusa to u mnie jest możliwość wyboru AUX, ale przycisk jest aktywny dopiero po podłączeniu do gniazda kabelka.

Segor pisze:Jednak znaczka STOP nie mam, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłem, na radiu wyświetla mi się samochód z zaznaczonymi na kolorowo strefami czujników parkowania.

Tak to teraz wygląda
Załączniki
stop.jpg
stop.jpg (252.42 KiB) Przejrzano 757 razy

Awatar użytkownika
luxasek
Wyjadacz
Posty: 268
Rejestracja: 29 wrz 2016, 12:30
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4T XFL 125 bez S/S
Rocznik auta: 2016
Miasto: Ruda Śląska
Województwo: Śląskie
Has thanked: 39 times
Been thanked: 10 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: luxasek » 12 sty 2017, 19:16

bama pisze:Co tego minusa to u mnie jest możliwość wyboru AUX, ale przycisk jest aktywny dopiero po podłączeniu do gniazda kabelka.


O dzięki za info zweryfikuje to u siebie czy się też pojawi AUX :-)

jacekplacek
Wyjadacz
Posty: 218
Rejestracja: 31 sie 2016, 10:50
Posiadane auto: Astra V ST, Enjoy
Silnik: 1.4 B, 100 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Bytom
Województwo: Śląskie
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: jacekplacek » 12 sty 2017, 20:17

Segor pisze: Ja odbierałem auto w listopadzie i mi pamięta do tej pory nazwy stacji. Jednak znaczka STOP nie mam, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłem, na radiu wyświetla mi się samochód z zaznaczonymi na kolorowo strefami czujników parkowania.


U mnie tak samo, stacje pamięta, STOP brak, auto odbierane w połowie grudnia.
Obrazek

maniac
Nowicjusz
Posty: 32
Rejestracja: 01 sty 2017, 22:18
Posiadane auto: Opel Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Kraków
Województwo: małopolskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: maniac » 13 sty 2017, 10:22

bama pisze:Mi ostatnio aktualizowali soft R4.0 i na razie "od pukać" pamięta nazwy stacji. Oczywiście programowane jak rds wyświetla nazwę stacji. Wcześniej to była loteria, czasami nazwa, czasami częstotliwości albo inne duperele. Nie zapeszając obecnie jest ok, więc może coś poprawili i w tym zakresie w sofcie bo aktualizowałem ze względu na sporadyczne przypadki buczenia i innych nieprzyjemnych dźwięków z radia o czym mowa w innym wątku na forum. Ze zmian zauważalnych w sofcie to teraz przy uaktywnieniu się czujników cofania to wyświetla się jeszcze dodatkowo symbol "stop" na wyświetlaczu czego wcześniej nie było.



mógłbyś sprawdzić wersje softu jaki masz zainstalowany ? Wkładasz USBStick i na 3 stronie menu masz opcje aktualizacja oprogramowania, wchodzisz w to i jest kolejna opcja Zapisz wersje oprogramowania czy coś takiego, jak naciśniesz, to na usb pojawi się pliczek z wersjami (xml).

W ASO powiedzieli mi że mam aktualną wersję i nic nowego nie ma, chyba kłamali w takim razie.

Awatar użytkownika
Bartek83
Nowicjusz
Posty: 73
Rejestracja: 14 lut 2017, 20:01
Posiadane auto: Astra V HB radio R 4.0
Silnik: 1.4 Turbo 125 KM
Rocznik auta: 2015
Miasto: Tarnów
Województwo: Małopolskie
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Bartek83 » 20 lut 2017, 13:43

Adp89 pisze:Po zmianie softu jest tylko jedna ikonka usb, wiec nie ma możliwości podłączenia dwóch pendrive ów do rozgaleznika.


Samochód mam z 2015. Mi tez nie pamięta stacji, ale mam 2 USB + AUX. Myślałem o aktualizacji, ale boje się że sknocą mi AA, bo póki co mi działa. Co do aktualizacji w ASO, to była za darmo, czy płaciłeś? Jaki powód podałeś, żeby to zrobili, niezapisujące się stacje?

Awatar użytkownika
Adp89
Klubowicz
Posty: 380
Rejestracja: 28 wrz 2016, 20:35
Posiadane auto: Astra V Sports Tourer
Silnik: 1.4 Turbo 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Łódź
Województwo: Łódzkie
Has thanked: 30 times
Been thanked: 16 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Adp89 » 20 lut 2017, 21:33

Przestało mi działać gniazdo USB. Skończyło się na wymianie radia i wgraniu nowego oprogramowania.

Awatar użytkownika
Bartek83
Nowicjusz
Posty: 73
Rejestracja: 14 lut 2017, 20:01
Posiadane auto: Astra V HB radio R 4.0
Silnik: 1.4 Turbo 125 KM
Rocznik auta: 2015
Miasto: Tarnów
Województwo: Małopolskie
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Bartek83 » 21 lut 2017, 15:15

Adp89 pisze:Przestało mi działać gniazdo USB. Skończyło się na wymianie radia i wgraniu nowego oprogramowania.


Ok dzięki. Pytam bo myślałem na aktualizacją i nie wiem, czy jeżeli stacje sie nie zapisują jest to wystarczający powód na bezpłatną aktualizację. :)

Może ktoś wie?

Awatar użytkownika
marwisn
VIP
Posty: 1626
Rejestracja: 18 lis 2016, 19:38
Posiadane auto: Opel Astra K HB
Silnik: 1.4 Turbo S/S 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Poznań
Województwo: wielkopolska
Has thanked: 30 times
Been thanked: 131 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: marwisn » 21 lut 2017, 16:56

Ja mam zamiar reklamować właśnie z tego tytułu.
Obrazek

Awatar użytkownika
marwisn
VIP
Posty: 1626
Rejestracja: 18 lis 2016, 19:38
Posiadane auto: Opel Astra K HB
Silnik: 1.4 Turbo S/S 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Poznań
Województwo: wielkopolska
Has thanked: 30 times
Been thanked: 131 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: marwisn » 21 lut 2017, 18:53

No to mały Update.

Zadzwoniłem do ASO i zgłosiłem fakt problemów z radiem. Konkretnie zanikanie sygnału i pogorszenie jakości odbioru stacji radiowych.

Serwisant powiedział, że problem jest znany i wina leży po stronie jakiegoś złącza antenowego. Umówił mnie na piątek na naprawę (wymiana złączki + aktualizacja softu radia).

Cała operacja ma trwać godzinkę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzysiec
VIP
Posty: 2648
Rejestracja: 11 paź 2016, 20:37
Posiadane auto: Astra V HB Elite (Czarny - Mineral)
Silnik: 1.4 XFT 110/150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów / Łódź
Województwo: podkarpackie
Has thanked: 250 times
Been thanked: 159 times

R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Krzysiec » 21 lut 2017, 19:00

Skoro sie nie zapisuja a powinny to chyba wystqrczajacy powod ;)

marwisn, niech moc bedzie z Twoja Astra :D Ja po ankiecie o ktorej wspomnialem w temacie niedomalowanych drzwi mam dylemat czy w ogole wracac do swojego serwisu jak go ocenilem tak nisko, jeszcze sie na mnie beda mscic :/
Obrazek

Awatar użytkownika
marwisn
VIP
Posty: 1626
Rejestracja: 18 lis 2016, 19:38
Posiadane auto: Opel Astra K HB
Silnik: 1.4 Turbo S/S 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Poznań
Województwo: wielkopolska
Has thanked: 30 times
Been thanked: 131 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: marwisn » 21 lut 2017, 19:11

Pewna obawa jest.

Ale nie po to kupiłem nowe auto by przymykać oko na niedoróbki.

To nowa filia mojego dealera. Dam im szansę. Niech się wykazują ;).
Obrazek

Awatar użytkownika
woody23
Wyjadacz
Posty: 168
Rejestracja: 30 lis 2016, 21:34
Posiadane auto: Astra H i K
Silnik: 1.6 115KM, 1.4 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów
Województwo: Podkarpackie
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: woody23 » 21 lut 2017, 20:18

@Krzysiec czy Twój serwis to Auto-Styl?
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzysiec
VIP
Posty: 2648
Rejestracja: 11 paź 2016, 20:37
Posiadane auto: Astra V HB Elite (Czarny - Mineral)
Silnik: 1.4 XFT 110/150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów / Łódź
Województwo: podkarpackie
Has thanked: 250 times
Been thanked: 159 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: Krzysiec » 21 lut 2017, 20:19

Yhy ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
woody23
Wyjadacz
Posty: 168
Rejestracja: 30 lis 2016, 21:34
Posiadane auto: Astra H i K
Silnik: 1.6 115KM, 1.4 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów
Województwo: Podkarpackie
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: woody23 » 21 lut 2017, 20:40

No to mam tak samo jak Ty :). I też planuję na pierwszym przeglądzie przekonać ich do aktualizacji softu w radiu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
marwisn
VIP
Posty: 1626
Rejestracja: 18 lis 2016, 19:38
Posiadane auto: Opel Astra K HB
Silnik: 1.4 Turbo S/S 125 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Poznań
Województwo: wielkopolska
Has thanked: 30 times
Been thanked: 131 times

Re: R 4.0 Intellink - nazwy stacji

Postautor: marwisn » 21 lut 2017, 20:52

Mnie to z zaskoczenia wziął.

Powiedziałem z czym problem i oczekiwałem : "wie pan ten typ tak ma..."

A serwisant do mnie : "Ok. Dzisiaj już nie zdążę zamówić tej części. Zamówię jutro z rana i w piątek zapraszam na kawę do serwisu".

No i mi szczęka trochę opadła :lol:.
Obrazek


Wróć do „Car Audio, Elektronika i CB”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości