Znaleziono 41 wyników

autor: Bogdan8
17 mar 2017, 20:35
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

u mnie jak pisałem na wstępie radio zaniemówiło ( cisza w głośnikach - grafika na ekranie była ok. )
autor: Bogdan8
17 mar 2017, 17:45
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

kostka stacyjki wymieniona, pobyt w ASO niecała godzina - ok.
autor: Bogdan8
17 mar 2017, 17:43
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

zmiana oprogramowania i radio działa - ok.
autor: Bogdan8
15 mar 2017, 17:19
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

u mnie nadal nie działa, ale jutro umówiłem się do ASO
autor: Bogdan8
13 mar 2017, 19:04
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

no właśnie. Chyba nasze auta zjechały z taśmy tego samego dnia i na tej samej zmianie ? Ja odbierałem auto w marcu 2016.
autor: Bogdan8
13 mar 2017, 14:18
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

nadal cisza w głośnikach. W piątek 17.03. jestem umówiony z ASO na wymianę kostki stacyjki i zgłoszę również ten problem.
autor: Bogdan8
12 mar 2017, 17:50
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

Re: R4,0 Intellink - brak dżwięku

czy cisza w głośnikach radia ma związek z kostką stacyjki, ponieważ czekam na jej wymianę ?
autor: Bogdan8
11 mar 2017, 13:56
Forum: Car Audio, Elektronika i CB
Temat: R4,0 Intellink - brak dżwięku
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 667

R4,0 Intellink - brak dżwięku

witam ! czy miał Ktoś problem z radiem, u mnie dzisiaj po krótkim postoju po odpaleniu auta radio się załączyło na wcześniej wybranej stacji (grafika ok.), natomiast brak dźwięku. Regulacja głośności, wyłączanie i włączanie radia i zapłonu bez skutku. Czyżby to kolejny problem w mojej astrze ?. pozd...
autor: Bogdan8
10 mar 2017, 15:16
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

u mnie brak komunikatu
autor: Bogdan8
07 mar 2017, 16:14
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

diagnoza postawiona - wymiana kostki stacyjki ...czekam aż część zostanie sprowadzona z Niemiec
autor: Bogdan8
04 mar 2017, 19:53
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

w poniedziałek po raz 5 odstawiam auto do serwisu (problem z odpalaniem nie odpuszcza) - auto zostaje drugi raz. Napiszę o wyniku
autor: Bogdan8
01 mar 2017, 14:38
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

u mnie podobnie - brak komunikatu. Ostatnio sugerowano wymianę kostki stacyjki, bo podobno mieli taki przypadek z Mokką.
Czekam na wezwanie.
autor: Bogdan8
28 lut 2017, 21:00
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

jutro sprawdzę czy mam taki komunikat i dam znać. Czy luk1999 masz cały czas ten problem ? Ja czekam na wezwanie do serwisu.
autor: Bogdan8
19 lut 2017, 19:50
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

u mnie dzisiaj znowu problem wystąpił. Praktycznie raz w tygodniu. Najczęściej problem się pojawia po postoju ( ok. 15 min.). Zgłosiłem do serwisu i czekam na wezwanie. Serwis teraz sugeruje wymianę kostki stacyjki ?
autor: Bogdan8
16 lut 2017, 19:42
Forum: Akcje Serwisowe, Akcje Naprawcze, Zlokalizowane Problemy
Temat: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM
Odpowiedzi: 59
Odsłony: 3752

Re: Problem z odpalaniem 1.4 100 KM

czy jest ktoś taki komu usunięto tą usterkę. Proszę o info.

Wyszukiwanie zaawansowane