AA Wi Fi

Wszystko co chciałbyś wiedzieć o Car Audio, Elektronice wszelkiej maści i CB w Astrze 5
andi50
Nowicjusz
Posty: 34
Rejestracja: 17 mar 2018, 14:25
Posiadane auto: astra k 5T
Silnik: 1.0 Turbo ECOTEC
Rocznik auta: 2018
Miasto: Bydgoszcz
Województwo: kujawsko-pomorskie

AA Wi Fi

Postautor: andi50 » 04 maja 2018, 18:19

Witam !
Znalazlem o AA bez kabla do Mazdy , czy do naszych Astri jest to mozliwe moze ?

Pozdrawiam

https://www.youtube.com/watch?v=bdhHouV ... UZhBMvnu-6

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 04 maja 2018, 18:39

nie jest.
mazda z tego co kojarzę w ogóle nie miała AA fabrycznie, ale użytkownikom udało się złamać zabezpieczenia i sobie dograć różne rzeczy, w tym AA... w związku z czym prawdopodobnie sobie mogą teraz sami dogrywać najnowsze aktualizacje AA, nie czekając aż mazda łaskawie wypuści update softu do radia.. ;]

zojek
Nowicjusz
Posty: 70
Rejestracja: 21 paź 2016, 14:18
Posiadane auto: Opel Astra V
Silnik: 1,4 turbo 125KM B14XFL
Rocznik auta: 2016
Miasto: Bytów
Województwo: pomorskie
Been thanked: 8 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: zojek » 05 maja 2018, 17:12

Ostatnio byłem na kampani naprawczej i przy okazji wgrali mi nowe oprogramowanie do radia R 4,0.
Po tym zabiegu mam działające wi-fi.
Łączy się z telefonem przez wi-fi, ale android auto nie działa. W sumie poza połączeniem z telefonem do niczego to nie służy.

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 05 maja 2018, 18:00

zojek pisze:
Łączy się z telefonem przez wi-fi, ale android auto nie działa. W sumie poza połączeniem z telefonem do niczego to nie służy.


Z tego co widziałem na prezentacji AA wireless, to telefon powinien łączyć się z autem (bez hotspotu w telefonie). Połączenie wifi do telefonu (hotspot) mam od wyjazdu z fabryki i nic poza prognozą pogody to nie daje.

Awatar użytkownika
Budus
VIP
Posty: 3499
Rejestracja: 05 cze 2016, 13:30
Posiadane auto: Astra V HB
Silnik: 1.6 200KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Katowice
Województwo: śląskie
Has thanked: 36 times
Been thanked: 125 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: Budus » 05 maja 2018, 18:56

odl pisze:
zojek pisze:
Łączy się z telefonem przez wi-fi, ale android auto nie działa. W sumie poza połączeniem z telefonem do niczego to nie służy.


Z tego co widziałem na prezentacji AA wireless, to telefon powinien łączyć się z autem (bez hotspotu w telefonie). Połączenie wifi do telefonu (hotspot) mam od wyjazdu z fabryki i nic poza prognozą pogody to nie daje.
Jeszcze glympse czy coś takiego jest do ściągnięcia;)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Vex

Re: RE: Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: Vex » 05 maja 2018, 21:47

odl pisze:
zojek pisze:
Łączy się z telefonem przez wi-fi, ale android auto nie działa. W sumie poza połączeniem z telefonem do niczego to nie służy.


Z tego co widziałem na prezentacji AA wireless, to telefon powinien łączyć się z autem (bez hotspotu w telefonie). Połączenie wifi do telefonu (hotspot) mam od wyjazdu z fabryki i nic poza prognozą pogody to nie daje.
Możesz samemu zaktualizować system jeśli udostępnisz połączenie z telefonu

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Dimek
Wyjadacz
Posty: 243
Rejestracja: 15 wrz 2017, 20:31
Posiadane auto: Astra K Sports Tourer Elite
Silnik: 1.6 SHT / 200 KM / S&S
Rocznik auta: 2017
Miasto: Tychy
Województwo: śląskie
Has thanked: 31 times
Been thanked: 8 times

Re: RE: Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: Dimek » 05 maja 2018, 21:55

Vex pisze:Możesz samemu zaktualizować system jeśli udostępnisz połączenie z telefonu

Robiłeś osobiście taką aktualizację, czy tylko teoretyzujesz wnosząc po opcjach dostępnych w ustawieniach?
Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie :-)
Moja Asteroida

Vex

Re: AA Wi Fi

Postautor: Vex » 05 maja 2018, 22:08

Póki co, nie znalazło żadnej aktualizacji dla mnie. W Onstar też mówią że mam najnowszy

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 06 maja 2018, 00:35

Vex pisze:Póki co, nie znalazło żadnej aktualizacji dla mnie. W Onstar też mówią że mam najnowszy
Aktualizacje jakichś komponentów (nie softu radia) się porobiły jak pierwszy raz podłączyłem radio do internetu przez telefon.. czyli w 2016r. Od tamtego czasu nic się nie aktualizowało pomimo tego, że już ze dwie zmiany w oprogramowaniu radia były (nowsze auta mają już wyższe wersje).
Te aktualizacje przez internet dotyczą jedynie "aplikacji" które sobie można doinstalować (pogoda, glympse) i prawdopodobnie"silnika" który je obsługuje.. ale cały ten "appstore" Opla jest praktycznie martwy.

andrzejm36
Nowicjusz
Posty: 72
Rejestracja: 14 sty 2018, 18:13
Posiadane auto: Astra K Turbo HB
Silnik: 1,4 / 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gostyń
Województwo: wielkopolskie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: andrzejm36 » 10 maja 2018, 18:39

Panowie.. pewnie jest to temat dla bardziej łebskich kolegów z forum / może Segor lub inni informatycy /.. Dzisiaj kombinowałem z podłączeniem do portu USB routera z WiFI. Mam takiego starego TP-Linka TL-MR3020 który kiedyś po podłączeniu modemu USB rozgłaszał dalej sieć poprzez WiFi.Czyli zamysł jest taki że nasz port USB który łączymy do smartfona zamiast po kablu łączy się po WiFi.Niby prosta sprawa. Przerobiłem dwa kable USB w ten sposób że odłączyłem zasilanie a polutowałem tylko kable do wymiany danych.Wtyki USB typ męski x2. Jeden podłączając do portu USB auta drugi do wejścia usb routera.Telefon bez problemu po wpisaniu haseł sparowałem po wifi z routerem.Wgrałem najnowszą wersję AA 3,2 ale nie znalazłem opcji komunikowania się poprzez wifi. Czy coś przeoczyłem..?? Są programy np. do obsługi ELM327 w których wybiera się sposób komunikacji BT , WiFi , usb itd. Nasze AA to już ma ..?? bo tyle się pisze że jest taka możliwość.Telefon nie wie że ma AA łączyć na port WiFi i choćby nawet była możliwa wymiana danych poprzez te media to program nie widzi auta.Macie jakieś pomysły..?? Czy można np. zrobić bridge dla portu USB poprzez WiFi..?? zastępując kabel transmisją radiową..?? Czym się różni oprogramowanie że tak jak tutaj https://www.youtube.com/watch?v=j-Z5SbQQsZA w 12 sekundzie mamy możliwość wysyłania AA po WiFi

ps. a może coś takiego https://www.conrad.pl/p/adapter-wi-fi-s ... o&vat=true

PavloAsto
Nowicjusz
Posty: 59
Rejestracja: 07 mar 2018, 10:46
Posiadane auto: Astra K HB
Silnik: 1.4
Rocznik auta: 2016
Miasto: Szczecin
Województwo: Zachodniopomorskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: PavloAsto » 11 maja 2018, 20:21

Ostatnio wyczytałem, że AA już jest dostępne po WiFi dla posiadaczy telefonów Pixel - a więc dla mnie :)
No więc chciałem sprawdzić i Wam pokazac jak to działa...
No ale... ja w swoim aucie nie widzę nigdzie opcji Wifi :O pokażcie jak to u Was wygląda

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 11 maja 2018, 23:52

PavloAsto pisze:Ostatnio wyczytałem, że AA już jest dostępne po WiFi dla posiadaczy telefonów Pixel - a więc dla mnie :)
No więc chciałem sprawdzić i Wam pokazac jak to działa...
No ale... ja w swoim aucie nie widzę nigdzie opcji Wifi :O pokażcie jak to u Was wygląda


Nasze radia z aktualnym softem nie wspierają AA przez wifi. Serwer AA w tych radiach nie przewiduje możliwości takiego połączenia. Póki co taką opcję mają bodajże nowe jednostki Kenwood i Pioneer, których u nas nawet nie ma jak zamontować ;).
Co do wsparcia AA/wifi na pixelach - gdzieś czytałem, że jest to na chwilę obecną ograniczone regionalnie do USA, więc pewnie nawet jakbyś miał tego Pioneera, to by nie odpaliło...

PavloAsto
Nowicjusz
Posty: 59
Rejestracja: 07 mar 2018, 10:46
Posiadane auto: Astra K HB
Silnik: 1.4
Rocznik auta: 2016
Miasto: Szczecin
Województwo: Zachodniopomorskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: PavloAsto » 12 maja 2018, 18:27

Ogólnie AA nie ma w teorii w naszym kraju, więc takimi ograniczeniami jak kraj to bym się nie przejmował.
Bardziej rozkminiam czy moja Astra ma wifi.

Awatar użytkownika
Segor
VIP
Posty: 6054
Rejestracja: 22 cze 2016, 23:12
Posiadane auto: Astra 5 ST Elite
Silnik: 1.4 Turbo 150 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Has thanked: 434 times
Been thanked: 370 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: Segor » 13 maja 2018, 00:18

Sprawdź na szybie w drzwiach kierowcy czy masz naklejkę "WiFi ready".
Obrazek

andrzejm36
Nowicjusz
Posty: 72
Rejestracja: 14 sty 2018, 18:13
Posiadane auto: Astra K Turbo HB
Silnik: 1,4 / 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gostyń
Województwo: wielkopolskie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: andrzejm36 » 13 maja 2018, 06:15

Myślę że to że auto nie ma WiFi jest do obejścia.Skoro AA obsługiwane jest z portu USB to podłączenie i ustawienie karty WiFi do tego portu może być możliwe / nie musimy liczyć na nowy soft opla i związane z tym opłaty / .. ale równie ważnym jest to że AA nie jest wysyłane na WiFi smartfona. To możemy sobie już poćwiczyć bazując na tym filmiku.
https://www.youtube.com/watch?v=j-Z5SbQQsZA
Mam prośbę do kolegów posiadających pixela aby sprawdzili uruchamiając hotspota czy pokazują się dodatkowe opcje na AA / patrz filmik ok. 12 sekundy.... start head unit serwer / .Wtedy będziemy mieli pewność że jest to ta sama wersja AA 3.1 lub 3.2 ale możliwość przesyłania po WiFi daje nakładka lub soft pixela. Pewnie w czerwcu już się ukaże wersja z możliwością przejścia na Wifi dla każdego telefonu / nie wierzę że google odpuści sobie inne smartfony / a my już na forum będziemy o ten miesiąc do przodu i będziemy mogli pokombinować z podłączeniem routera do portu usb

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 13 maja 2018, 09:34

andrzejm36 pisze: Mam prośbę do kolegów posiadających pixela aby sprawdzili uruchamiając hotspota czy pokazują się dodatkowe opcje na AA / patrz filmik ok. 12 sekundy.... start head unit serwer /

To się wyświetla na każdym telefonie z włączonym developer mode w AA i nic nie daje w tym przypadku. Podejrzewam, że nie zauważyłeś tego, że on tam używa emulatora radia samochodowego i z niego bezpośrednio łączy się z telefonem, żeby oszukać AA. To co tam jest pokazane działa już od dwóch lat i nie ma zbyt wiele wspólnego z aktualnie udostępnianą funkcja AA przez wifi. Do naszego radia sobie tej apki nie zainstalujesz - działa na radiach z Androidem.
Kartę wifi sobie możesz podłączać do usb ale nic to nie da, bo radio nie ma sterowników, by ją obsłużyć.

PavloAsto
Nowicjusz
Posty: 59
Rejestracja: 07 mar 2018, 10:46
Posiadane auto: Astra K HB
Silnik: 1.4
Rocznik auta: 2016
Miasto: Szczecin
Województwo: Zachodniopomorskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: PavloAsto » 13 maja 2018, 11:43

Segor pisze:Sprawdź na szybie w drzwiach kierowcy czy masz naklejkę "WiFi ready".


No nie mam :O
To WiFi było jakimś dodatkowym wyposażeniem?

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 13 maja 2018, 15:10

PavloAsto pisze:To WiFi było jakimś dodatkowym wyposażeniem?

OnStar ;)

PavloAsto
Nowicjusz
Posty: 59
Rejestracja: 07 mar 2018, 10:46
Posiadane auto: Astra K HB
Silnik: 1.4
Rocznik auta: 2016
Miasto: Szczecin
Województwo: Zachodniopomorskie
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: PavloAsto » 13 maja 2018, 20:00

Tzn rozumiem że OnStar miał na wyposażeniu auto jako hotspot, a tymczasem ja chciałbym podłaczyć auto pod hotspot z mojego telefonu - ale to też nie śmiga.
Widać OnStar rządzi :)

Awatar użytkownika
Segor
VIP
Posty: 6054
Rejestracja: 22 cze 2016, 23:12
Posiadane auto: Astra 5 ST Elite
Silnik: 1.4 Turbo 150 KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Has thanked: 434 times
Been thanked: 370 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: Segor » 13 maja 2018, 20:25

andrzejm36 pisze:Myślę że to że auto nie ma WiFi jest do obejścia.Skoro AA obsługiwane jest z portu USB to podłączenie i ustawienie karty WiFi do tego portu może być możliwe


Na moje, to nie jest takie proste. Jak podłączasz coś pod USB radia, to musi to być pamięć masowa, lub coś obsługujące protokół AA. Czyli musiałbyś mieć urządzenie z wifi, posiadające zaimplementowany protokół AA.Żaden router tego nie będzie miał.
Jedyne co jeszcze da się zrobić to napisać na smartphona program, który potrafiłby przedstawiać się jako AA i jeszcze pobierały dane wysyłane z głównego smartphona (też w protokole AA)... Masakra. Może jakiś uber geek by coś takiego mógł zrobić, ale wątpię aby ktoś planował coś takiego.
Obrazek

andrzejm36
Nowicjusz
Posty: 72
Rejestracja: 14 sty 2018, 18:13
Posiadane auto: Astra K Turbo HB
Silnik: 1,4 / 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gostyń
Województwo: wielkopolskie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: andrzejm36 » 14 maja 2018, 08:20

znalazłem dość ciekawą stronkę .. ;)
https://forum.xda-developers.com/genera ... d-t3432348

a tu jak kilka wskazówek :
Jak podłączyć się przez Wi-Fi?
- Musisz uruchomić "Android Auto Headunit Server" na telefonie i utworzyć hotspot Wi-Fi z telefonu, a następnie podłączyć swój zestawiony / samochodowy radioodtwarzacz do nowo utworzonego hotspotu.
- Musisz uruchomić "Serwer główny", otwierając Android Auto na telefonie, zostając programistą i wybierając "Uruchom serwer główny" z 3 kropkowanych menu (zobacz film z youtube poniżej)
- "Serwer Android Auto Headunit" może być uruchomiono raz i może on działać, dopóki nie zrestartujesz telefonu.
A tu jak przejść w tryb programisty w programie AA / działa /..45 sekunda
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... j3EHUm96Wk

wieczorem trochę powalczę łącząc się z tabletem ..może ktoś się przyłączy..;) ??

odl
Weteran
Posty: 882
Rejestracja: 10 paź 2016, 10:41
Posiadane auto: Astra K HB RM17 Dynamic
Silnik: 1.4 S/S 125KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: --
Województwo: śląskie
Has thanked: 13 times
Been thanked: 64 times

Re: RE: Re: AA Wi Fi

Postautor: odl » 14 maja 2018, 09:56

andrzejm36 pisze:znalazłem dość ciekawą stronkę .. ;)
https://forum.xda-developers.com/genera ... d-t3432348

przecież tu masz opisane dokładnie to, o czym pisałem powyżej. ten sposób działa bez problemu (sprawdzałem) ale o ile nie planujesz sobie przykleić tabletu z androidem (i zainstalowana aplikacja HeadUnit Reloaded) na wyświetlacz w Astrze, to do niczego się nie przyda.. ;-).

andrzejm36
Nowicjusz
Posty: 72
Rejestracja: 14 sty 2018, 18:13
Posiadane auto: Astra K Turbo HB
Silnik: 1,4 / 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gostyń
Województwo: wielkopolskie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: andrzejm36 » 14 maja 2018, 13:57

hmm..to mogłeś kolego podzielić się swoją wiedzą jak należy wchodzić w tryb programisty w AA ;) .. teraz przynajmniej wiedza o tym również inni koledzy

Awatar użytkownika
Krzysiec
Moderator
Posty: 5586
Rejestracja: 11 paź 2016, 20:37
Posiadane auto: Astra V HB Elite (Czarny - Mineral)
Silnik: 1.4 XFT 110/150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Has thanked: 474 times
Been thanked: 313 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: Krzysiec » 14 maja 2018, 14:03

Większość juz ten tryb ma zrobiony :D Bo korzystalismy z aplikacji zewnetrznych, które tego wymagały ;) Ale google namiętnie je blokuje ;)

andrzejm36
Nowicjusz
Posty: 72
Rejestracja: 14 sty 2018, 18:13
Posiadane auto: Astra K Turbo HB
Silnik: 1,4 / 125
Rocznik auta: 2016
Miasto: Gostyń
Województwo: wielkopolskie
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: andrzejm36 » 14 maja 2018, 18:47


Awatar użytkownika
richat
Wyjadacz
Posty: 242
Rejestracja: 16 sie 2016, 14:48
Posiadane auto: Astra V ST
Silnik: B14XFT
Rocznik auta: 2016
Miasto: Ruda Śląska
Województwo: Śląskie
Has thanked: 74 times
Been thanked: 32 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: richat » 12 lip 2018, 12:13

Panowie, mam wersję softu radia IP25.2.8(1.25.2.14) i nie mam żadnych opcji WIFI. Jedynie co mogę to przetestowac połączenie WIFI i na chwilę włączyć antenę WIFI w opcjach - po wyjściu z podmenu testu wifi suwak anteny samoczynnie się wyłącza. Mam w samochodzie OnStar, naklejkę na szybie WIFI READY też mam. :-)
Rozumiem, że mam za niską wersję softu aby uruchomić WIFI?
Opel Astra J HB '11 1.6 115KM enjoy sapphire black
Opel Astra K ST '16 1.4 150KM elite asteroid grey

Obrazek
Obrazek

rah
Klubowicz
Posty: 445
Rejestracja: 04 lip 2017, 20:34
Posiadane auto: Opel Astra K ST
Silnik: 1.6 200 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Bydgoszcz
Województwo: kujawsko-pomorskie
Has thanked: 4 times
Been thanked: 46 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: rah » 13 lip 2018, 07:57

Mam produkcję wrzesień 2017 Elite z Navi900. Ustawiłem hasło do mojego domowego wifi i kiedy uruchamiam samochód w garażu to zaraz łączy się z moim domowym WiFi. Ale żebym miał z tego jakiś zysk to nie widzę

Awatar użytkownika
daro
Moderator
Posty: 3300
Rejestracja: 02 lip 2016, 17:23
Posiadane auto: Astra K ST Elite
Silnik: 1.4T 150KM (B14XFT MT6)
Rocznik auta: 2016
Miasto: Kętrzyn
Województwo: Warmińsko - Mazurskie
Has thanked: 169 times
Been thanked: 136 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: daro » 13 lip 2018, 08:23

Możesz se wyświetlić np. aktualną pogodę ;-)

DawidK
Wyjadacz
Posty: 246
Rejestracja: 24 lis 2017, 21:32
Posiadane auto: Opel Astra V HB Elite
Silnik: 1.4 T 125 KM
Rocznik auta: 2017
Miasto: Koszalin
Województwo: Zachodniopomorskie
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: DawidK » 13 lip 2018, 08:49

jak? Mam podobnie jak rah i na info o pogodzie jeszcze się nie natknąłem.

Awatar użytkownika
Krzysiec
Moderator
Posty: 5586
Rejestracja: 11 paź 2016, 20:37
Posiadane auto: Astra V HB Elite (Czarny - Mineral)
Silnik: 1.4 XFT 110/150KM
Rocznik auta: 2016
Miasto: Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Has thanked: 474 times
Been thanked: 313 times

Re: AA Wi Fi

Postautor: Krzysiec » 13 lip 2018, 09:07

Majac w aucie WiFi... auto pobiera sobie po połączeniu odpowiednia aktualizację i potem mozna pobrac aplikację do pogody oraz jakies glympse ;)


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość